Projekt på G!

Publicerat: 2011-11-08 / 00:17:51 | Kategori: Allmänt

Hej alla!
Yes ni läste rätt! Jag håller faktiskt på med tre olika projekt just nu, ett på order av mamma (en liten inredningsdetalj i våran hall, mer tänker jag inte avslöja)! En annan hade jag inte ens gjort om jag inte fick idén och "saken" av min söta mormor och den tredje är något jag har velat göra säkert sen säkert ett år sen så nu tyckte jag att det var dags att göra något åt saken! :D

Men jag tänker inte avslöja idag vad det är för något jag har i görningen.. hehe, berättar det så fort jag är klar med ett av dem. :) Vilket förmodligen kommer bli mammas önskemål. ;)

Men ha det bäst tills nästa gång! :)
Puss & Kram Skumbanan
/Sofie :*Mammas julklapp förra året!

Publicerat: 2011-11-08 / 00:06:31 | Kategori: Askar
Hej alla!
Tänkte visa upp er asken jag gjorde förra året i julklapp till min kära mamma. :)
Hon blev väldigt glad över den så jag hoppas ni också tycker att den blev bra och att ni finner inspiration. :)

Den fick sig ett litet gammalt tema över sig och med lite löv virvlat runt sig, gillar löven/bladen skarpt!
Dem gjorde hela asken. :)

Puss & Kram Skumbanan
/ Sofie :*

Scrapbooking är inte bara kul!

Publicerat: 2011-11-08 / 00:01:47 | Kategori: Askar
... utan det kan också vara praktiskt!

Och med det menar jag att sånt som man förvarar saker i kan bli så mycket roligare om man piffar upp dem lite. Jag är t.ex. en liten slarvmaja av mig, förut så låg mina örhängen (stora som små) utspridda över hela min bokhylla och i badrummet men sen fick jag nog (min mamma mest tror jag) och gick och köpte mig en vit liten ask på en scrapbookingbutik och scrappade ihop en liten söt ask som matchade färgen lite grann i mitt rum. Tog lite papper som jag hade rest från något jag gjort förut.

Det är något du kan tänka på! Släng aldrig papper! Oavsett hur lite papper det är kvar av arket! För du vet aldrig när du kanske kommer ha nytta av det. Det har hänt mig flera gånger och händer bara oftare att jag använder restpapper till mindre ytor och saker. :) Så du sparar en massa pengar på att inte kasta papper som blir över. :)Här är alltså min ask som jag scrappa där jag förvarar mina stora och små örhängen, väldigt smidigt! :)
(gjorde den någon gång i år, kommer inte ihåg när.. hehe)

Blev den bra? Jag blev nöjd i alla fall! Jätte söt, liten och praktisk! :)

Puss & Kram Skumbanan!
/ Sofie :*

Tre små tändsticksaskar!

Publicerat: 2011-11-07 / 23:45:20 | Kategori: Askar
Hej alla!
Förlåt för mitt uppehåll men det har hänt mycket sen jag uppdatera sist och det har inte varit bra saker så jag har inte riktigt haft något humör för att scrappa eller blogga. Men nu är jag back in business again!
Tänkte visa tre tändsticksaskar som jag gjorde för ganska längesen, förmodligen innan det förra inlägget till och med, hahaha. Men här är dem i alla fall. :)


 liiite skarpare bild..

Såå vad tycker ni? Var dem fina? :)
Puss & Kram Skumbanan
/Sofie :*RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!