Nya saker, jippi!

Publicerat: 2011-08-28 / 13:03:04 | Kategori: Allmänt
Hej alla!
Kolla vad söta saker jag köpte häromdagen, var på invigningen av Gränby Centrums nya del där en av mina favoritaffärer nu har öppnat, nämligen Panduro!

Jag som egentligen är pank fick som tur var låna lite pengar av min söta mamma som var snäll nog att låta mig gå lös i butiken för pengar som jag egentligen inte hade. Så det blev en "ask-bok" som jag ska scrappa nästa helg har jag tänkt, om jag hittar rätt saker till den. Sen blev det såklart lite mer blommor (älskar blommor!) och tre papper! :)


Puss & Kram Skumbanan
/ Sofie :*


Lång paaaauus!

Publicerat: 2011-08-26 / 13:33:28 | Kategori: Askar
Hej allihopa!
Hoppas ni har haft en underbar sommar full med massa grillning, bad, fint väder och härligt sällskap! 
Själv har jag haft en av mina bästa sommrar någonsin då jag har tillbringat över två veckor i Italien och åkt till en massa andra härliga ställen med kompisar och familj. Så ni kan verkligen vänta er att det kommer att dyka upp många layouter med kort från Italien den kommande tiden! 

Ska bara framkalla bilderna först, tog över 1600 bilder, haha. Så jag ska väl komma fram till vilka jag ska framkalla först. ;)

Jag har riktigt svårt att blogga under sommaren då jag hellre vill vara ute i det fina vädret så därför har det inte blivit mycket till bloggande men nu ska det bli ändring på det åter igen! 

Ska dessutom på Scrapbookingdag nästa lördag via föreningen som jag är med i (läs mer:http://www.uppysslingen.blogspot.com/). Det kommer bli jätte roligt, som vanligt. 
Och efter den dagen kommer jag såklart ha en massa nya skapelser att visa upp! 

Hoppas hösten kommer bli kreativ! 
ha det bäst allihopa! 
Puss & Kram Skumbanan
/ Sofie :*


gammal skapelse från i julas, ask som mormor fick i julklapp. :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!